24
ožu
2022
Vijesti

Festival Vector Hack otvorio prijave za majstorske radionice

Vector Hack

share

Festival Vector Hack u sklopu priprema za svoje ovogodišnje izdanje nudi masterclass program radionica X je lijevo-desno / Y je gore-dole namijenjen svim zainteresiranima za analognu vektorsku sintezu slike i zvuka, ali primarno okrenut mladima – studentima i studenticama, mladim umjetnicima i umjetnicama, programerima i programerkama.
Voditelji radionica su Derek Holzer, Hansi Raber, Hrvoje Radnić i Ivan Marušić Klif.
Program se odvija u Zagrebu tijekom travnja, a sastoji se od četiri dvodnevne radionice u Tehničkom muzeju.
Prilika je to za upoznati i iskusiti audiovizualne kreativne tehnike koje koriste neobične, analogne i ponekad zastarjele načine prikazivanja i obrade slike. Cilj programa je upoznati polaznike s osnovnim principima i alatima ove donekle opskurne audiovizualne tehnike, i s različitim izvođačkim i izlagačkim strategijama.
Rezultati rada – performansi, videi, instalacije, softver – bit će predstavljeni u sklopu programa festivala Vector Hack 2022.
Program je otvoren za primiti 5 polaznica/polaznika
Rok prijave je do 30. ožujka 2022.
Rezultati poziva bit će objavljeni 1. travnja 2022.
Prijave se zaprimaju putem google obrasca https://forms.gle/YhRfoX55wtJ53e9v7
Organizatori napominju kako zbog intenzivnog programa radionica mole da se na javni poziv prijave osobe koje doista mogu prisustvovati svim terminima radionica.
Za sve upite i dodatne informacije javite im se izravno putem e-maila na: [email protected]
Više informacija o voditeljima radionica, kao i detaljne datume odvijanja možete pronaći na stranici festivala Vector Hack.

Moglo bi Vas zanimati