28
lip
2022
Vijesti

Ovog vikenda Fibra Fest podiže temperaturu u Splitu, uz Hladno pivo, Letu štuke, Nipplepeople…

Fibra Fest Split

Fibra Fest Split /Dino Galešnik

share

Ovog petka i subote, 1. i 2. srpnja, Fibra Fest podiže temperaturu u Splitu. Svojim bogatim glazbenim program četvrto izdanje festivala urbane glazbe vraća se u Ljetno kino Bačvice i na svoju pozornicu dovodi deset regionalnih glazbenih imena.

U petak, 1. srpnja, na pozornicu će stati Hladno pivo, jedan od naših najvećih punk-rock bendova, koji ove godine slavi 35 godina djelovanja benda, a svoj slavljenički koncertni serijal predstavit će i u Splitu, upravo na Fibra Festu. Uz njih, prvi dan festivala na pozornicu će izaći i triljski reper Grše, hip-hop veterani Bolesna Braća te kutinska senzacija Podočnjaci.

Drugi dan festivala, subota 2. srpnja, bit će u znaku nastupa pop-rock miljenika Letu Štuke, samozatajne synth-pop poslastice Nipplepeople i četiri regionalna imena nove glazbene generacije koja iz dana u dan oduševljavaju publiku, a to su mlade glazbenice kris i tam te koncertne atrakcije Peki Pele i Ružno pače.

Fibra Fest će tako ponovno na dva dana preuzeti kultni prostor Ljetnog kina na Bačvicama te ispred filmskog platna s pogledom na splitsko more prirediti urbano koncertno iskustvo. Festival svoja vrata oba dana otvara u 19:30, prvi nastupi kreću već u 20:15, a detaljnu satnicu pronađite u nastavkuUlaznice su dostupne po pretprodajnoj cijeni od 140 kn (festivalske) i 80 kn (jednodnevne), online putem Core Event platforme te u Garica CBD Shopu (Obrov ul. 8, Split) u fizičkom obliku. Sve detaljne informacije o festivalu pratite na službenoj Instagram stranici.

Iza festivala stoji domaća booking agencija yem, koja ove godine s čak pet festivalskih open-air događanja u pet hrvatskih gradova urbanim zvukom ispunjava proljetne i ljetne mjesece – od Zagreb Beer Festa do Drita iz Osijeka pa sve do svog rodnog Splita i užarenog Fibra Festa. “Jer ipak nigdje nije kao kući” poručuju.

Fibra Fest – Satnica po danima:

Petak, 1. srpnja:
19:30 ulaz
20:15 Podočnjaci
21:15 Bolesna braća
22:20 Grše
23:20 Hladno pivo

Subota, 2. srpnja:
19:30 ulaz
20:15 Kris
20:35 Tam
21:05 Peki Pele
21:45 Letu štuke
23:00 Nipplepeople
00:20 Ružno pače
01:00 zatvaranje festivala w. DJ Indy

Moglo bi Vas zanimati