02
svi
2022
Vijesti

Goran Bare i Majke, Elemental i Hladno pivo na RockLive festivalu

Rocklive Festival 2021. Koprivnica

Rocklive Festival 2021. Koprivnica /Fotosekcija KSET-a

share

RockLive Festival objavio je nove izvođače koji će nastupiti u koprivničkom Kampusu od 28. do 30. srpnja.

Dolaze Hladno Pivo, Goran Bare & Majke, Elemental i drugi

Nakon prve objave izvođača Grše, z++, Repetitor i She Loves Pablo, RockLive Festival koji se od 28. do 30. srpnja održava u Koprivnici, objavio je nova imena za ovogodišnje izdanje festivala. Predvodnici su Hladno Pivo i Goran Bare & Majke, a tu su i Elemental, M.O.R.T., te Home Conflict.

Ovaj trodnevni festival već 11. godinu zaredom održava se u Koprivnici i postaje centralno mjesto okupljanja publike i najboljih regionalnih izvođača.

Zanimljiva lokacija bivše koprivničke vojarne savršeno je poslužila kao poligon razvoja koprivničke kulturne scene koja se izrazito brzo razvija posljednjih godina, a današnji status RockLive Festivala tome itekako doprinosi.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za tri dana održavanja mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice od 1. 5. iznosi 130 kn.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150 kn, dok će se pojedinačne dnevne ulaznice moći kupiti svakog dana na blagajni festivala. Njihova cijena bit će poznata naknadno.

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Uvode se i neki noviteti, pa je na natječaju za dizajn festivalskog mercha pobjedu odnijela Anđela Žapčić iz Karlovca, a ove će se godine birati i RockLive maskota koja će nekome od posjetitelja donijeti vrijedne nagrade.

Moglo bi Vas zanimati