21
kol
2023
Vijesti

Treću godinu za redom

Grše najavio samostalni koncert u Tvornici kulture

Grše u Tvornici kulture

Grše u Tvornici kulture /Matej Grgić

share

Treću godinu zaredom triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste – Grše, najavljuje samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, na čiju pozornicu će ponovno stati 10. veljače 2024. godine.

Mjesto je to koje je ispisalo njegovu glazbenu povijest i etabliralo ga u vodeće domaće hip-hop ime nove generacije, kada je u veljači 2022. po prvi put samostalno nastupio u ovom kultnom zagrebačkom koncertnom prostoru. Njegovi dosadašnji nastupi u Tvornici kulture bili su rasprodani, a ulaznice za novi koncert dostupne su u prodaji.

„Emotivno sam vezan za Tvornicu kulture, jer je zaslužna za neke od najljepših trenutaka u mom životu. Kao i uvijek, dat ću 110% sebe i napravit ćemo nezaboravnu ludnicu”, poručuje Grgo Šipek – Grše u najavi svog trećeg po redu samostalnog nastupa u Tvornici kulture.

Kroz četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije; već s debitantskim albumom Tilurium iz 2019. zaokupio je pažnju publike, da bi zatim 2021. nadmašio sva očekivanja izdanjem Platinum i s vodećim singlom “Highlife” pomeo streaming platforme. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Svojim singlovima poput “Mamba”, “Sip” te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitom “Mamma Mia” ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova te redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Upravo je sa singlom “Mamma Mia” u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj. S ovom pjesmom osvojio je i radijski eter te se već gotovo 15 tjedana nalazi i na HR Top 40 listi.

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku; do sada je održao čitav niz nastupa u Hrvatskoj i regiji, od Sea Stara u Umagu do EXIT Festivala u Novom Sadu, a ove je godine održao i koncerte za pamćenje na Zagreb Beer Festu, kao i na Trilj Eko Festivalu, gdje je po prvi put nastupio pred publikom kod kuće.

Svoj unikatni ‘Dalmacija lifestyle’ ponovno donosi na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture, gdje će 10. veljače 2024. još jednom prirediti energičan koncertni spektakl: „Idemo opet skupa stvoriti nove uspomene” ističe Grše u najavi ovog koncerta.

Early bird ulaznice po cijeni od 9 eura dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event, do 15. rujna ili rasprodaje kontingenta. Nakon toga, cijena će biti 12 eura u pretprodaji te 15 eura na dan koncerta. Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati