15
ruj
2022
Vijesti

Hiljson Mandela rasprodao Tvornicu kulture - mjesec dana uoči održavanja koncerta

Hiljson Mandela

Hiljson Mandela /Matej Grgić

share

Mjesec dana od održavanja, najveći samostalni koncert Hiljsona Mandele je rasprodan. Član utjecajnog trap kolektiva KUKU$ i pionir ovog žanra u Hrvatskoj nastupit će 14. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ulaznica više nema u prodaji. Jasna je ovo potvrda kako je ovo događanje jedan od najatraktivnijih samostalnih trap koncerata ove jeseni.

Za Hiljsona Mandelu rasprodana Tvornica kulture predstavlja poseban trijumf dosadašnje karijere, posebice u godini u kojoj je objavio i svoj prvi solo album. Mandela Effect, objavljen ovog proljeća, nosi epitet jednog od ponajboljih ovogodišnjih domaćih trap izdanja. Odmah po objavi, album je poharao streaming liste u Hrvatskoj, a Hiljson Mandela se s čak pet pjesama istovremeno našao u cijenjenoj Top 25 listi Billboard Croatia Song charta, čime je postao i prvi hrvatski izvođač koji je ostvario ovaj uspjeh.

Rasprodana Tvornica kulture nastavak je ove iznimne glazbene priče, a petak uvečer, 14. listopada bit će središnje mjesto velike koncertne proslave Mandela Effecta i trap žanra: „Sve pjesme dovele su do ovog trenutka kada ću zajedno sa svojom publikom proslaviti svoj najveći samostalni koncert do sada. Najviše i iz svega srca želim zahvaliti upravo svojim fanovima, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće”, poručuje Hiljson Mandela.

Ulaznica za koncert više nema dostupnih u prodaji, a potvrđeno je i kako neće biti dodatnog koncertnog datuma. „Nismo stigli ni plakate otisnuti, a karata više nema. Nigdje! Vidimo se za mjesec dana u prepunoj Tvornici”, ističe u svojoj Instagram objavi organizator događanja yem.

Moglo bi Vas zanimati