13
ruj
2022
Vijesti

Hladno pivo u Zagrebu - rasprodan Dom sportova, dodan još jedan koncert

Hladno pivo

Hladno pivo

share

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova, planiran za 14. listopad. Bend stoga dodaje još jednu svirku u njihovom gradu i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani.

Strahoviti uspjeh turneje „35 za 35“ i najava da su ovo posljednje prilike za vidjeti bend uživo prije jedne duge koncertne pauze bili su jasan znak ogromnoj zagrebačkoj bazi fanova da potrči osigurati svoju ulaznicu na vrijeme. Novi datum dodan je dan ranije, ne bi li onaj originalno najavljeni 14. listopad doista ostao posljednji zagrebački u ovom ciklusu banda.

Objavom novog koncerta, 13. listopada, dobiva se velika dvodnevna HP fešta, tijekom koje će bend prošetati kroz svoj prebogati katalog i odsvirati gotovo 50 različitih pjesama kroz dva dana. Kičma oba koncerta bit će ista, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati.

Ulaznice za koncert 13. listopada kreću u prodaju danas točno u podne. Cijena im iznosi 100 kn do 30. rujna, zatim 120 kn od 1. do 12. listopada te mogućih 140 kn na dan, ako ih ostane u prodaji.

Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, te sva prodajna mjesta sustava Eventim  i online na eventim.hr.

Moglo bi Vas zanimati