23
sij
2022
Vijesti

Husein Hasanefendić Hus: "Neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta"

Aki Rahimovski Parni valjak

Aki Rahimovski /Saša Huzjak

share

Kako je jučer s velikom tugom u srcu potvrđeno, ove subote, 22. siječnja napustio nas je Aki Rahimovski, frontmen Parnog Valjka te jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene. Kao glazbenik, iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti.

U nastavku vam donosimo službenu izjavu Huseina Hasanefendića Husa u ime Parnog Valjka, objavljenu i na društvenim mrežama benda:

„Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku, nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije.

Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje.

Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta.

‘I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ’, a Aki je davao i davao…

O svim daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas na vrijeme, putem službenih stranica i priopćenja, a bend se ograđuje od bilokakvih vanjskih i neprovjerenih izjava. Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci.”

Moglo bi Vas zanimati