23
svi
2023
Vijesti

Josipa Lisac vraća se u Lisinski ove subote 27. svibnja

Josipa Lisac

Josipa Lisac /Matej Grgić

share

Josipa Lisac ovog se vikenda vraća koncertima nakon tromjesečne pauze uzrukovane problemima s išijasom, a prvi na redu je rasprodani koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski u subotu 27. svibnja.

Posljednji njezin koncert bio je također u Lisinskom u veljači ove godine, kojim je trebala započeti turneju obilježavanja 50 godina albuma Dnevnik jedne ljubavi, jednog od najznačajnijih diskografskih izdanja ovih prostora. Na termin drugog koncerta, orginalno zakazanog za 25. veljače, bolest se tada nažalost umiješala i koncert je odgođen. Ovog vikenda nakon višemjesečne stanke Josipa počinje gdje je i stala.

Koncert prvotno zakazan za 25. veljače rasprodan je u rekordnom roku. Unatoč pomicanju za puna tri mjeseca, na novi termin 27. svibnja, tek je nekoliko desetaka ljudi vratilo ulaznice, koje su se pak pri ponovnom puštanju u prodaju rasprodale u svega sat vremena.

Josipa i njezin bend u Lisinskom tako će nastupiti ove subote, 27. svibnja, a sve ulaznice ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijede i za ovaj novi datum.

Nakon koncerta u Lisinskom, Josipa za ovo ljeto ima dogovorene nastupe u Zaprešiću, Ptuju i Puli, a novi koncertni termini bit će objavljeni uskoro.

Moglo bi Vas zanimati