11
svi
2023
Vijesti

Objavljen raspored po danima

Koprivnički RockLive Festival kompletirao je ovogodišnji line-up

RockLive Festival, Koprivnica

RockLive Festival

share

RockLive Festival, po dvanaesti će se put održati u Koprivnici i to od 27. do 29. srpnja na prostoru Kampusa.

Danas su najavljena i posljednja četiri imena koja čine impresivan line up ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Kultni domaći rockeri koji slave 40 godina karijere, a predvodi ih karizmatični Davor Gobac, zagrebački Psihomodo Pop po prvi put dolaze na RockLive Festival. Uz njih, publici već dobro znano ime, Edo Maajka, na RockLive dolazi s novim albumom Moćno za koji je dobio Porin za najbolji hip-hop album.

Predvodnik mlađe generacije hip-hop žanra, Bore Balboa, također po prvi put dolazi na RockLive Festival, a tu je i Jonathan koji se nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa uz Placebo na zagrebačkoj Šalati, vraća se na RockLive!

Poznat je i raspored izvođača po danima.

Festival u četvrtak 27.7. otvaraju pobjednici demo festivala Puna šuma rokenrola (ime će biti poznato naknadno), a slijede Tidal Pull, Bore Balboa, Mortal Kombat i Brkovi!  Drugog dana, u petak 28.7. na pozornicu se redom penju Dead Dog Summer, SlonOff, Šarena Pojava, Jonathan, Edo Maajka i Psihomodo Pop, dok nas veliko finale festivala očekuje u subotu 29.7. kada nastupaju Hrmulja, One Step Away, Cold Snap, Mašinko, Kukus, a festival zatvara Damir Urban &4.

Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Trenutna cijena ulaznice je 27 eur i vrijedi za sva tri dana festivala.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 32 eur, dok će isključivo na blagajni festivala biti moguće kupiti i pojedinačno dnevne ulaznice svakog dana festivala. Cijene dnevnih ulaznica bit će poznate naknadno.

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-12-12466

Moglo bi Vas zanimati