23
ožu
2023
Vijesti

Marko Kutlić najavio koncert u klubu Sax!

Marko Kutlić

Marko Kutlić /Matej Grgić

share

Marko Kutlić nakon nastupa na 70. Zagrebačkom festivalu te velikog uspjeha s pjesmom “Zar svejedno je” najavljuje samostalni koncert u Zagrebu.

Nastupit će 12. svibnja u klubu Sax!, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.

Jedan od najprepoznatljivijih mladih vokala u regiji iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom Marko dopire do sve šireg kruga publike. “Budi moja noć”, “Suviše sam njen”, “Uz nju” te pjesma “Budiš me”, s kojom se predstavio na Splitskom festivalu prošle godine, samo su neki od hitova koje će predstaviti publici u klubu Sax!

Marko iza sebe ima nekoliko važnih priznanja, među kojima je nagrada Cesarica za Hit kolovoza prošle godine te pobjeda na 67. Zagrebačkom festivalu.

Njegova pjesma “Zar svejedno je” već je tjednima visoko na domaćim top listama, a radi se o singlu na kojem je surađivao s autorskim timom Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem. „Drago mi je da sam se na novoj pjesmi ponovno sastao s Igorom i Markom s kojima sam radio na prvom albumu U kapi tvoje ljubavi. Napisali su odličnu pjesmu, svidjela mi se na prvu i odmah sam se pronašao u njoj. Sretan sam da nakon dugo vremena ponovno surađujemo“, istaknuo je Kutlić. Za singl je objavljen i spot za koji režiju, montažu i ideju potpisuje također Igor Ivanović.

Ulaznice za koncert Marka Kutlića u klubu Sax! možete nabaviti od 23. ožujka u sustavu Entrio.

Moglo bi Vas zanimati