09
svi
2023
Vijesti

Novi serijal koncerata

Podočnjaci, Dino Blunt i Krankšvester samo za najveće fanove u Vintage Industrial Baru

Podocnjaci iz gornjeg kuta, slikani iza vješalice s odjećom u knjižari Rockmark. Šarena slika prigušenog svjetla.

Podočnjaci / Julijan Labrović

share

Podočnjaci, koncertna atrakcija iz Kutine, svoj ovogodišnji val nastupa započinje ovog četvrtka, 11. svibnja u Zagrebu.

Po prvi put će nastupiti u Vintage Industrial Baru i prirediti jedan od “najintimnijih koncerata do sada”. Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa novog koncertnog serijala kojeg yem u svibnju održava u ovom kultnom zagrebačkom prostoru – slijede i nastupi repera Dine Blunta, 18. svibnja i hip-hop dua Krankšvester, 25. svibnja.

Kroz novi serijal yem-ovog koncertnog četvrtka u Vintageu, publika će tako imati priliku čuti zvučna imena iz hip-hop / trap žanrova u intimnijem okruženju, gdje će navedeni izvođači prirediti nastupe s pjesmama koje rijetko izvode uživo.

„Vraćamo se u Zagreb kako bismo započeli svoju koncertnu turneju u 2023. Bit će to jedan intimniji nastup u dvorani kultnog Vintage Industrial Bara, za naše najjače fanove i fanice. Dođite, zabavite se i zajedno s nama nabacite podočnjake!”, poručuju Podočnjaci u najavi svog koncerta, na kojem publika može očekivati odličan provod uz hitove “Papuče“, “Šiške” i “Predsoblje“, a priliku će dobiti i one pjesme koje do sada nisu izvodili često.

Nakon što je već održao koncerte u zagrebačkim klubovima Boogaloo, KSET i Tvornica kulture, mladi reper Dino Blunt će također stati na pozornicu Vintage Industrial Bara, 18. svibnja i prirediti jedan intimniji nastup, sa set-listom pomno odabranih pjesama. Tjedan dana kasnije, 25. svibnja, na istu pozornicu stižu i Porinom nagrađeni hip-hop duo Krankšvester, koji koncert najavljuju riječima: „Pjevamo pjesme koje ne čujete često ili nikad…intimno druženje s hard core fanovima”.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark.

Organizator koncerta je yem, koji najavljuje: „Prvi s kojima otvaramo naš koncertni četvrtak u Vintageu su i oni koji već dugo solo nisu svirali Zagreb. Papuče na nogama, Podočnjaci u Vintageu”.

Moglo bi Vas zanimati