09
svi
2023
Vijesti

Galoop festival u Đakovu uz Zabranjeno pušenje, Pipse, Urbana&4, Rundeka

Pipsi na Šalati / Matej Grgić

Pipsi na Šalati / Matej GrgićPipsi na Šalati / Matej Grgić

share

Drugo izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo u petak 16. i subotu 17. lipnja i u Strossmayerovom parku će ugostiti neka od najaktualnijih imena naše scene.

Rasprodano prošlogodišnje premijerno izdanje Galoop festivala okupilo je više od 1000 ljudi po danu na nastupima poput onih Hladnog Piva, Brkova i Jonathana. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana s po tri izvođača.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak 16. lipnja kada dolazi Zabranjeno pušenje. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova. Prvog dana festivala nastupit će i pop rock bend BluVinil, vlasnici jednog od najboljih domaćih albuma prošle godine.

Drugi dan, u subotu 17. lipnja, na pozornicu se penju Urban&4, a jedan od naših najvažnijih glazbenika i autora sa svojom četvorkom donosi najbolje iz duge karijere. Pridružuje im se Darko Rundek, a praćen s Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama, dok večer zatvara elektronička live techno senzacija ABOP.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 13 eura za dnevnu ulaznicu i 19 eura za festivalsku ulaznicu, a te cijene će vrijediti do 21. svibnja. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Moglo bi Vas zanimati