23
lis
2023
Vijesti

u dobrotvorne svrhe

Pogledajte izvedbu "Stairway to Heaven" Roberta Planta i Dina Jelusića

izvor: Dino Jelusick instagram

share

Prošle subote, 21. listopada, u britanskom Cotswoldsu, održan je humanitarni koncert u korist fonda za borbu protiv raka, u organizaciji Andyja Taylora, gitarista Duran Durana koji se i sam bori protiv raka prostate.

Na posebnom nastupu, Tayloru su se pridružili brojni kolege, među kojima i Dino Jelusić kao klavijaturist i prateći vokal koji je u postavu uskočio u posljednji čas. Bendu se u jednom trenutku na pozornici pridružio i legendarni frontman Led Zeppelina, Robert Plant, koji je izveo nekoliko klasika svog bivšeg benda, “Thank you“, “Black Dog” kao i antologijsku “Stairway to Heaven” koju nije izvodio još od reuniona Led Zeppelina 2007.

Pogledajte snimku izvedbe “Stairway to Heaven“:

Bend su te večeri činili još bubnjar Roda Stewarta, David Palmer, basist Pink Floyda, Guy Pratt, gitarist Kenwyn House te pjevačica Anne Rani.

Podijelivši fotografiju na svom instagramu, Jelusić je napisao kako je cijeli događaj za njega bio potpuno nestvaran: “Zaista sam zahvalan što sam dio ovog projekta i ove družine (više planova u vezi s ovim događajem uskoro!). Nastup s Andyjem Taylorom iz Duran Durana koji se oporavlja od raka više je od inspiracije”.

Moglo bi Vas zanimati