19
kol
2022
Vijesti

Sharon Kovacs uskoro ponovno u Zagrebu - najavljen koncert u Tvornici kulture

Sharon Kovacs

Sharon Kovacs

share

Sharon Kovacs, nizozemska glazbena senzacija, po drugi put dolazi u Zagreb gdje će u sklopu Musicology Sessions koncertnog serijala 25. rujna održati koncert u Tvornici kulture.

Ova umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende koja je publiku privukla prije svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

Tijekom prvog lockdowna Kovacs je boravila u Portugalu radeći na novoj glazbi inspiriranoj tom zemljom. Njezin novi singl “Tutti Frutti Tequila“ iako na prvu zvuči funky i veselo, ima snažnu poruku o ponovnom početku, pauziranju i zaboravljanju svega barem na trenutak. Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza.

Njezine pjesme su zapravo svojevrsne ispovijesti divljih ljubavi i nezdravih romantičnih odnosa, hedonizma i ovisnosti – svega onog što ju je pratilo kroz emotivni rollercoaster koji je proživljavala posljednjih nekoliko godina, izgubivši i glazbene i romantične partnere te gradeći novu Kovacs obitelj s producentom Liamom Howeom.

Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs često slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey.

U Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma Shades of Black i Cheap Smell.
Ulaznice za koncert dostupne su online na Entrio.hr kao i na prodajnim mjestima.

Više informacija saznajte na Facebook eventu

Moglo bi Vas zanimati