28
velj
2023
Vijesti

TBF najavio regionalnu akustičnu turneju

TBF

TBF /promo

share

Kultni splitski hip-hoperi The Beat Fleet poznatiji kao TBF najavljuju akustične koncerte koji će se održavati u raznim gradovima cijele regije.

Turneja kreće iz Zagreba i Tvornice kulture gdje će 3. ožujka održati prvi u nizu koncerata. U nastavku, uživati u njihovom jedinstvenom zvuku koji se predstavlja u novom, akustičnom ruhu, moći će Riječani i to već 4. ožujka, u prostoru Pogona kulture.

Godine njihovog glazbenog djelovanja obilježene su hitovima koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvijek inovativan način komentiraju društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi.

Generacije mladih odrastale su na njihovim pjesmama čiji stihovi su čak i ušli u govor našeg podneblja poput uzrečica „Moja mater te traži“ ili „Ništa mi neće ovi dan pokvarit“.

Nakon godina glazbenog djelovanja gdje smo ih slušali u standardnom koncertnom obliku, došao je trenutak i za nove načine zajedničkog uživanja u glazbi poput akustičnih koncerata. Takva druženja donose osjećaj uživanja u glazbi na dublji, emotivniji i rafiniraniji način te daju novu perspektivu pogleda na bogato glazbeno stvaralaštvo TBF-a.

„Dragi naši, nakon dugogodišnjeg  koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerta, tako da smo se odlučili, ponovo nakon dvanaest godina, odraditi niz akustičnih svirki. Rearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve akustične turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama. Vidimo se i slušamo uskoro!”, kažu dečki iz TBF-a.

Moglo bi Vas zanimati