28
velj
2023
Vijesti

Kod Šibenika

Rave Island - novi festival na Martinsku dovodi 70 izvođača

Rave Island festival

Rave Island festival

share

Rave Island je novi festival koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023. na Martinskoj kod Šibenika.

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival tako ovoga ljeta kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tokom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka.

Iz prve festivalske objave prenosimo:

“Nekoć davno postojao je Rajski otok na kojem su bića s planete, iz mora i iz svemira bila ujedinjena u slavljenju života. Taj raj bio je mjesto na kojem je svatko mogao izraziti svoju osobnost, plesati i raveati u zajedništvu. Raj je bio mjesto na kojem je svatko mogao živjeti život punim plućima”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rave Island (@raveislandfestival)

Došlo je vrijeme da na Rajskom otoku ponovno ujedinimo zemaljska, morska i svemirska bića, i plešemo kao da nikad nije ni prestao postojati.

Rave Alert poziva na Rave Island, prvi neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za tri dana mora, sunca i neoravea.

Udruženi s ukupno devet partnera, koji će isporučiti publici muziku na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača. Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, tog skrivenog bisera Mediterana.

Pridruži nam se već od četvrtka2. ožujka, kada kreće prodaja povoljnijih ulaznica za HR i regiju. Slijedi više informacija, prati ih na službenoj web stranici: www.raveislandfestival.com.

Moglo bi Vas zanimati