16
ožu
2023
Vijesti

Veliki koncert

Vojko V stiže u zagrebački Dom sportova

Vojko V

Vojko V

share

Nakon što je prošlu godinu priveo kraju rasprodanim solo koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ovu započeo novim studijskim albumom Dvojko i izdominirao streaming platformama, splitski reper Vojko V već ima planove za kraj godine.

Najavljuje veliki samostalni koncert u Zagrebu i u subotu, 11. studenog vraća se na pozornicu Doma sportova, prirediti moćan koncertni show. Ulaznice su do 11. svibnja dostupne u online pretprodaji po povoljnijoj cijeni.

Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: „Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice” kratko najavljuje.

Ove godine Vojko V u Dom sportova stiže s novim studijskim albumom Dvojko. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom Vojko iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Ulaznice za koncert Vojka V 11. studenog u zagrebačkom Domu sportova dostupne su do 11. svibnja isključivo u online pretprodaji putem platforme Core Event, po cijeni od 11 eura.

Nakon toga, pretprodajna cijena ulaznica će biti 14 eura, a uz online, tada će biti dostupna i fizička pretprodaja, na zagrebačkim lokacijama Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 17,25 eura, „odnosno 130 kuna karta ako sam dobro shvatia, brate ne bi sam za sebe toliko platia!”

Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati