04
ožu
2022
Daj 5

Daj 5: Vatra feat. Božo Vrećo, Daleka obala, Moraines i drugi

Pava Moraines Vatra Božo Vrećo Dino Blunt

Daj 5 /Doringo Photography (Daleka obala), Josip Ninković (Pava)

share

Ljubav, ljubav i samo ljubav. Opjevana u raznovrsnim glazbenim žanrovima. I malo progresivnog gitarističkog zvuka u ovotjednih pet preporuka novih pjesama na koje biste svakako trebali obratiti pažnju.

 

Vatra feat. Božo Vrećo – “Rum na usnama”

Ne, nije vino. Rum je na usnama. U zanimljivoj suradnji koja je spojila radiofonične elemente modernog rocka grupe Vatra i emotivnu orijentalnu interpretaciju Bože Vreće. Melankolična i upečatljiva pjesma na koju biste svakako trebali obratiti pažnju.

 

Dino Blunt – “L.O.V.A.”

Nakon što je prije nekoliko dana napravio kaos na solističkom koncertu u KSET-u, Dino Blunt predstavio je novu pjesmu “L.O.V.A.” koju je objavio preko vlastitog labela Make You Money. Ljubav ili lova? Što o tome misli Dino Blunt, junak aktualne trap scene, poslušajte u novom singlu.

 

Daleka obala – “Kao sad”

Uoči Dana žena, Daleka obala objavila je ljubavnu pjesmu na koju će, kako sami poručuju, pasti svi, čak i oni imuni na ljubavne pjesme. Najnježniji i najromantičniji trenutci ljubavi stižu uoči velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova koji će se održati 23. travnja i na splitskim Gripama 30 travnja.

 

Moraines – “The Brute”

U doba kada gitaristički zvuk postaje rijetkost, uskače instrumentalna progresivna četvorka Moraines. I odradi vrhunski posao.

 

Pava – “Dopusti mi”

Dopustite da vas preuzme čaroban glas perspektivne kantautorice Pave koja predstavlja svoju treću pjesmu koju autorski potpisuje sa svojim suprugom, Đurom Ravenščakom. Pjesmu prati i spot u režiji Josipa Ninkovića, a ujedno je i najava debitantskog albuma čiji će detalji biti poznati uskoro.

 

Moglo bi Vas zanimati