10
velj
2023
Daj 5

Daj 5: Marko Tolja, Pavle Miljenović, Groovetastic i drugi

Daj 5

Daj 5 /promo; Jelena Balić (Marko Tolja); Filip Brala (Elena Stella i Ante Jeličić)

share

Pred nama je tjedan ljubavi, stoga ljubavnih pjesama ovog tjedna ne nedostaje. Bila ljubav sretna ili tužna, uvijek je sigurna inspiracija domaćim autorima.

 

The Bastardz i Zdenka Kovačiček – “Mama Funky”

Zaronite u funky svijet The Bastardza i Zdenke Kovačiček u kojemu će vas instantno obuzeti snaga karaktera “Mame Funky”. Mama zna kako oraspoložiti publiku i natjerati ju na ples. S pjesmom ćete kliknuti na prvu, jer, ovom je zaraznom grooveu teško odoljeti.

 

Pavle Miljenović Quintet – “Imaginary Travels”

Sanjiva “Imaginary Travels” izvrsna je za melankolično doba zime, kada je većina u iščekivanju nekih “boljih” vremena, sjetno maštajući o nekim toplijim krajevima. Pavle Miljenović Quintet vodi vas na putovanje, za sada samo u mašti, koja glazbom vješto dočarava ugodnu atmosferičnost nekih dalekih krajeva gdje se stvaraju uspomene i proživljavaju snažne emocije.

 

Groovetastic – “Ostani samo ti”

Groove devedesetih donosi Groovetastic u novom singlu “Ostani samo ti”. Refren je zarazan, priča je zanimljiva i prepuštena slušatelju na osobnu interpretaciju. Ovu pjesmu nećete preslušati samo jednom.

 

Elena Stella i Ante Jeličić trio – “O nama”

Pitki pop jazz donose Elena Stella i Ante Jeličić trio. Pjesma koja je čekala četiri godine da ugleda svjetlo dana, ljubavna je priča koju naglašava prepoznatljiv vokal Elene Stelle u elegantnoj instrumentalnoj pratnji jazz trija Ante Jeličića. Poseban je naglasak stavljen na sirovost cjelokupnog zvuka koji pjesmi uistinu daje poseban karakter.

 

Marko Tolja – “Nismo znali bolje”

Pred Markom Toljom je već rasprodan koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje će zasigurno izvesti i novu pjesmu “Nismo znali bolje”, čiji je autor. Ljubav je ovih dana svugdje oko nas, bila sretna ili tužna, a ova pjesma o ljubavi će se zasigurno naći u svim radijskim eterima u Hrvatskoj.

Moglo bi Vas zanimati