28
lis
2023
Daj 5

Najbolje nove pjesme tjedna

Daj 5: Natali Dizdar, Sandi Cenov, Lana Janjanin i drugi

share

Krug najboljih ovotjednih novih singlova čine Sandi Cenov feat. Hana, Natali Dizdar, Lana Janjanin, Bruno Krajcar i Gdinjko.

Sandi Cenov feat. Hana – “Ma boli me za sve”

Nedavno je oživio svoj stari hit “Nebo” u suradnji sa Severinom, a sada nam predstavlja nešto sasvim drugačije. Nova pjesma, ali i nova suradnja o kojoj će se još dugo pričati. Osim kao izvođač, Sandi se ovoga puta pojavljuje i kao autor glazbe i teksta, dok je aranžman i produkcija djelo Mihaela Bluma.

 

Natali Dizdar – “Krug”

Natali Dizdar objavila je dugoiščekivani novi EP Blues po kišnim plažama kojeg predstavlja prekrasna nova pjesma i spot “Krug”. Natali će EP koncertno predstaviti na rasprodanom ekskluzivnom koncertu 4. studenog u Klubu kazališta Komedija, a sada stižu i novi datumi. Na EP-u se uz Natalin hit “Kad mislim na to” i novi singl “Krug” nalaze i tri sjajne pjesme “Padamo”, “Ja znam da me voliš” i “Toliko toga”, a sve one su rezultat rada s njezinim dugogodišnjim suradnikom, gitaristom i koautorom Vladimirom Mirčetom.

Lana Janjanin – “Ti su ruža”

Cijenjena skladateljica, pijanistica, kantautorica i aranžerka Lana Janjanin, objavila je novi singl i to svoju verziju pjesme “Ti Si Ruža”, koju je u originalu otpjevala glazbena diva Radojka Šverko. Glazbu za pjesmu potpisuje velikan Alfi Kabiljo, tekst Ivica Krajač, dok je Lana napravila novi aranžman. Ovu pjesmu posvetila je svome sinu, a na snimci joj se pridužio gudački kvartet Vortex Strings.

 

Bruno Krajcar – “Dvo po dvo”

Poznati istarski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar predstavlja svoj novi singl i spot zanimljivog naslova “Dvo po dvo”. Autorska pjesma za koju potpisuje i aranžman uz Maura Giorgija, zanimljiv je spoj istarskog dijalekta i latino ritmova. Odličan spot snimljen je uz potporu općine Sveta Nedeja, grada Labina i Istarske žiupanije, a režirala ga je poznata redateljica videospotova Katja Restović.

 

Gdinjko – “Chile”

Gdinjko je novi bend iz Splita u kojem su Srđan Jeličić, Ivan Tadin i Marijan Katić i Branko Dragičević. Bolji poznavatelji secene će u ovim imenima pročitati da je riječ uglavnom o ekipi iz sjajnog benda Kundyak Mezhie, a poznavatelji bračke glazbene scene i astronomije da je tu riječ i o polovici Valentina Boškovića.

Moglo bi Vas zanimati