15
srp
2022
Vijesti

Hladno pivo, Massimo i Konstrakta predvode postavu novog koncepta Belgrade Beer Festa

Belgrade Beer Fest

Belgrade Beer Fest

share

Belgrade Beer Fest, tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regiji, održat će se ove godine u novom formatu i uz brojne novitete od 18. do 21. kolovoza na Ušću u Beogradu.

Belgrade Beer Fest

Belgrade Beer Fest

Devetnaesto izdanje Beer Festa obilježit će jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, a u četiri festivalska dana na četiri pozornice ugostit će više od 50 izvođača, među kojima i australsku zvijezdu Tommyja Emanuela, britanske miljenike lokalni pubovski Kosheen, Bajagu i Instruktore, Hladno pivo, Konstraktu, Massima Savića, Nipplepeople, Psihomodo Pop i Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i mnogi drugi.

Beogradski festival piva ima tradiciju dugu gotovo dvadeset godina, a tijekom svog ponovnog rođenja postao je jedan od prepoznatljivih simbola ovog grada. Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste u svijetu i jedan je od najposjećenijih, ako ne i najposjećeniji događaj u Beogradu. Ove godine festival će obilježiti brojne inovacije, najavio je Milenko Škarić, osnivač i direktor Skymusica koji je preuzeo organizaciju Beer Festa:

„Festival će ove godine biti podijeljen u dvije zone – zonu “Cloud” s brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, u koju će ulaz biti slobodan, te glazbenu, “Koncertnu zonu”, za koju će ulaz biti slobodan, uz minimalnu simboličnu konzumaciju dva pića. U potpunosti se oslanjajući na tradiciju ove manifestacije, želimo je ove godine uvesti u novu eru, ovogodišnje izdanje će produkcijski i sadržajno parirati najjačim europskim festivalima. Planiramo, oslanjajući se na ono što naš grad nudi strancima, promovirati festival regionalno i međunarodno te privući nove strane posjetitelje“, najavio je Škarić.

„Bit će ovo pravi festivalski nastup sa svim mojim pjesmama i najdražim pjesmama Zemlje Gruva bez puhaćih i s više elektroničkih instrumenata. Ovo je prvi nastup u Beogradu nakon Eurovizije. Ja sam s Novog Beograda i već godinama gledam Beer Fest sa susjedima“, rekla je Ana Đurić Konstraka.

Beogradski festival piva je praznik glazbe i kulture piva, ne samo za Beograđane, već i za brojne turiste koji odluče posjetiti glavni grad tijekom njegovog trajanja. Publiku u zoni “Cloud” očekuje vrlo atraktivan program, između ostalog, susreti motociklista uz izložbu custom motocikala i čuveni “zid smrti”, najavio je predstavnik Moto Platza – Vojin Đurašinović. Zastupnik koncepta food & beverage segmenta na festivalu – Slobodan Vuković potvrdio je prisustvo Intergalactic Dinera – omiljenog no-fence brenda na festivalu, a posjetitelje u zoni “Cloud” čeka i Silent Disco pozornica, selfie muzej s velikim brojem atraktivnih selfie pozicija, lunapark s brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mjestu i brojni drugi sadržaji.

Očekuje se da će veliki hit na Beer Festu biti panoramski baloni na vrući zrak, za nezaboravnu vožnju i spektakularan pogled na Beograd.

Ove godine festival slavi 300 godina pivarstva u Srbiji, a na festivalu će biti predstavljeno 300 različitih etiketa piva. Ljubitelje pića od hmelja oduševit će Beer Market na kojem će posjetitelji moći kupiti veliki broj svjetskih brendova koji su rijetko dostupni na našim prostorima. Za ljubitelje craft piva, u Craft zoni će se predstaviti udruga craft pivara iz cijele Srbije, najavio je Dejan Smiljanić, predstavnik poznatog beogradskog lanca pivnica specijaliziranih za craft pivo.

 

Za najnovije informacije o glazbi i dodatnim događanjima na Belgrade Beer Festu posjetite www.belgradebeerfest.com.

 

Publiku uskoro očekuju nove najave izvođača.

Moglo bi Vas zanimati