24
velj
2022
Vijesti

Drugi tjedan Billboardove liste – Matija Cvek i Eni Jurišić na visokom trećem mjestu

Billboard Cvek Jurisic 30zona kukus

share

Nakon što je prošlog tjedna predstavljena Billboardova lista najslušanijih pjesama u Hrvatskoj na digitalnim servisima, stigli su podaci za drugi tjedan.

Na prvom mjestu je još uvijek Senidah s pjesmom “Behute”, drugo mjesto su zadržali Jala Brat, Devito i Buba Corelli s pjesmom “Roze”, dok su se na visoko, treće mjesto popeli Matija Cvek i Eni Jurišić s pjesmom “Trebaš li me” koju uz Cveka autorski potpisuje u z++. “Debili” 30zone i Kuku$a zadržala je 8. mjesto dok se Gršin “Highlife” s 25. popeo na 22. mjesto.

Ovo su još uvijek jedine pjesme hrvatskih autora na listi najslušanijih dok su Glass Animals s pjesmom “Heat Waves” jedini glazbenici izvan regije na listi.

Projekt “Hits of the World” donosi liste popularnosti iz više od 40 zemalja s područja četiriju regija: Europe, Latinske Amerike, Azije i Pacifika i Afrike. Hrvatska je jedina zemlja u regiji s vlastitom listom, a od zemalja Europe, dodana su mjerenja za Austriju, Belgiju, Češku, Dansku, Finsku, Francusku, Njemačku, Grčku, Madžarsku, Island, Irsku, Luksemburg, Nizozemsku, Norvešku, Poljsku, Portugal, Rumunjsku, Rusiju, Slovačku, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku, Tursku i Veliku Britaniju.

Moglo bi Vas zanimati