31
ožu
2023
Vijesti

Cinestar: premijerno slušanje novog albuma Metallice i Coldplay u 4DX formatu

Metallica - Cinestar

Metallica

share

Samo jednu noć, u četvrtak, 13. travnja, reproducirat će novi album grupe Metallica 72 Seasons u cijelosti uz surround zvuk, ekskluzivno za kino publiku širom svijeta – svaka nova pjesama sadržavat će vlastiti spot i ekskluzivni komentar benda.

Projekcije će se održati u Zagrebu u Kaptol Boutique Cinema i CineStar Avenue Mall te Rijeci i Osijeku.

Prethodila mu je novoobjavljena pjesma “Screaming Suicide” i novi tekstualni spot te prvi singl “Lux Æterna” — pozdravljen nakon izlaska 28. studenog 2022. kao “gromovit, vratoloman” (Billboard), “emocionalno pogađajući” (Rolling Stone) and “vatren” (USA Today) — 72 Seasons bit će objavljen 14. travnja preko vlastite izdavačke kuće Blackened Recordings. Album je producirao Greg Fidelman s Jamesom Hetfieldom i Larsom Ulrichom, a traje više od 77 minuta, 72 Seasons s 12 pjesama prva je cjelovita zbirka novog materijala Metallice od Hardwired…To Self-Destruct iz 2016.

Osim Metallice, u travnju vas očekuje još jedan glazbeni spektakl na velikom platnu u CineStaru, Coldplay: Music of the Spheres – Live at River Plate, 19. i 23. travnja ekskluzivno u 4DX formatu u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Projekcije će obožavateljima pružiti priliku da dožive hvaljeni nastup Music Of The Spheres World Tour uživo, koji je prodao više od 6 milijuna ulaznica i dobio izvrsne kritike obožavatelja i kritičara, a The Guardian ga je nazvao “istinski zadivljujućim”, New York Post opisao kao “povijesnu noć” i Glasgow Evening Times proglasio “najvećim showom na Zemlji”.

Film uključuje mnoštvo snimaka koje nisu prikazane tijekom prijenosa uživo, kada je prikazan u rekordnom broju od 81 zemlje (na vrhu ljestvica blagajni širom svijeta). Kino projekcija također uključuje ekskluzivni kratki film iza scene s novim intervjuima s bendom.

U multi-senzornom 4DX-u, publika će doživjeti jedinstveno kretanje sa sinkroniziranim sjedalima usklađenim s hitovima Coldplaya i efektima okoline koji reproduciraju atmosferu koncerta uživo.

Ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.hr ili na blagajni kina.

Moglo bi Vas zanimati