24
svi
2022
Vijesti

Hiljson Mandela debitirao s čak tri pjesme na Billboardovoj ljestvici najslušanijih

Hiljson Mandela

Hiljson Mandela /Matej Grgić

share

Nakon što su dulje vrijeme Grše, Matija Cvek i Eni Jurišić bili jedini hrvatski izvođači s pjesmom na Billboardovoj top ljestvici najslušanijih pjesama na streaming servisima u Hrvatskoj, objavom debitantskog albuma Mandela Effect, pridružio im se i Hiljson Mandela.

Čak tri pjesme našle su se među najslušanijima. „McLaren” (feat. Rasta) je debitirala na 13. mjestu, „Gori sve” (feat. Palac) debitirala je na 14. mjestu, dok je na 23. mjestu debitirala pjesma „Lova”. Grše s pjesmom „Highlife” ovog je tjedna zauzeo 22. mjesto, a Eni Jurišić i Matija Cvek s pjesmom „Trebaš li me” (koju autorski potpisuju Matija Cvek i Zvonimir Husnjak, poznatiji kao z++) sada je na 17. mjestu.

Hiljson Mandela Billboard

Prvo mjesto drži pjesma „Gad” u izvedbi Voyagea i Nuccija dok je pobjednička pjesma Eurosonga „Stefania” u izvedbi Kalush Orchestra (koji će u petak, 27.5. nastupiti na festivalu Sea Star) debitirala na 6. mjestu. Nova pjesma prošlogodišnjih pobjednika, grupe Maneskin, „Supermodel” debitirala je na 20. mjestu dok se od novih ulaza na ljestvici nalaze Kendrick Lamar s pjesmom „N95”, španjolska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Chanel s pjesmom „SloMo” i Corona s pjesmom „Paralele”.

Moglo bi Vas zanimati