16
ruj
2022
Vijesti

Koncert Kings of Convenience održava se prema planu

KOC

share

Nema otkazivanja današnjeg koncerta Kings of Convenience u Šibeniku! 

Web kamere, radari i prognoze pokazuju kako će upravo taj dio zaobići kiša i nevrijeme koje je prisutno u velikom dijelu zemlje. Ta vijest svakako će obradovati publiku koja dvoji oko dolaska, kao i one koji će opremljeni kišobranima i kabanicama biti spremni i na pokoju kap uz najbolji pogled koji prati poznatu i novu glazbu Erlenda i Eirika, uključujući i dvije dobitnice ulaznica koje su osvojile na nagradnoj igri portala Glazba.hr i organizatora, Charm Music.

“Ako glazba može zvučati kao morski povjetarac, onda je to ova glazba”, stoji u jednoj od recenzija novog albuma nekad slavnog, nikad zaboravljenog kantautorskog dua iz Bergena, čiji ljubitelji su danas na putu za Šibenik kako bi na čarobnoj Tvrđavi sv. Mihovila uz stvarni morski povjetarac slušali i onaj glazbeni.

Nakon 12 godina od posljednjeg izdanja Kings of Convenience se s novim albumom vraćaju na svjetske pozornice.

Podsjetimo, Peace or Love, četvrti studijski album Eirika Glambeka Bøea i Erlenda Øyea izišao je prošlog svibnja točno na 20. godišnjicu prvog albuma, Quiet is the New Loud, i 12 godina nakon njihova posljednjeg albuma, Declaration of Dependence. Snimljen u pet različitih gradova u razdoblju od pet godina, album zvuči svježe poput proljeća: 11 pjesama o životu i ljubavi – s privlačnom ljepotom, čistoćom i emocionalnom jasnoćom koja se može očekivati ​​od Kings of Convenience.

Kings of Convenience

 

Ulaznice i dalje možete kupiti putem Eventima a više informacija i ažurirane obavijesti vezane uz održavanje koncerta tijekom dana pratite na službenim kanalima:
www.facebook.com/charmmusiccroatia
www.tvrdjava-kulture.hr/hr/tvrdava-sv-mihovila

 

Moglo bi Vas zanimati