25
lip
2023
Vijesti

NASTUPILI MARKO TOLJA, MERITAS I DRUGI

Krk Music Fest okupio više od osam tisuća posjetitelja

Krk Music Fest

Marko Tolja u scenskom elementu

share

Krk Music Fest privukao je oko osam tisuća gostiju trodnevnim besplatnim događanjima, uz Queen Real Tribute, Marka Tolju i Meritas

Krk Music Fest

Queen Real Tribute je najveći europski tribute bend grupe Queen

Za tri dana trajanja Krk Music Festa, na pozornicama i poznatim krčkim lokacijama su se izmjenjivali Acoustic Project, Ricardo Luque i Amigos, Queen Real Tribute, Cabaret show, Kreativni Krk, DJ Sax,  Muzika u koracima, pjevački zbor mladih Josip Kaplan, ali i folklorna društva i Gradska glazba Krk.  Posljednju večer su zaokružile  popularne glazbenice grupe Meritas i Marko Tolja. Najveći broj posjetitelja okupio se zapjevati s pjevačem Queen Real Tributea, koji je dao sve od sebe da čak i fizički bude kao Freddie Mercury, a nije štedio glas uz najpoznatije hitove.

Uz glazbeni program, organizatori su svima u gradu priuštili i projekcije dva izvrsna glazbena filma, “Moonage Daydream”, o životu Davia Bowieja, kao i “Aline”, film o Céline Dion.

Krk Music Fest je svojom gastronomskom ponudom pratio i Food Truck Festival, koji traje do kraja tjedna, a koji nudi sjajnu street food ponudu, na koju je svoj chefovski potpis stavio Mate Janković. Cjelokupan spoj pokazao se definitivno kao odlična formula za popunjenost kapaciteta u Krku, ali i zadovoljne goste, koji su odličnim raspoloženjem i sudjelovanjem u programima nagradili trud organizatora iz Turističke zajednica Grada Krka i suorganizatore Grad Krk i Centar za kulturu Grada Krka.

Krk Music Fest

Uvijek dopadljive djevojke iz grupe Meritas

Moglo bi Vas zanimati