20
ožu
2023
Vijesti

Kuća umjetnosti Arsen, Šibenik

Ovotjedni glazbeni program u 'Arsenu'

Kuća umjetnosti Arsen

share

Kuća umjetnosti Arsen današnjim predstavljanjem zanimljivog projekta koji je praćen glazbenim nastupima učenicima šibenske glazbene škole započinje zanimljiv tjedni program. 

Koncerti

Iz njihova programa izdvajamo glazbeni dio. U četvrtak je predviđen koncertni program Arsen i Lukačić koji zajednički organiziraju Kuća umjetnosti Arsen i Glazbena škola Ivana Lukačića. Učenici su pripremili novi repertoar, a kako zvuči možete provjeriti od 19 sati. Ulaz je slobodan – poručuju iz Tvrđave kulture.

Frontmen grupe Silente Tibor Karamehmedović u Kuću Arsen stiže u petak 24. ožujka kada će pred šibenskom publikom predstaviti svoj novi solo album Požalit se nekom koji je izašao početkom ožujka. Riječ je o drugom solo albumu Karamehmedovića koji je svjetlo dana ugledao nakon tri godine rada, a priliku za poslušati kako zvuči uživo, publika u Šibeniku imat će u petak od 20 sati.

Bubamarac

Bubamarac u subotu donosi dvostruku poslasticu. U 11 sati najmlađa publika Arsena imat će priliku pogledati Girice, novu predstavu kazališne udruge Virko, a u 12 sati projekciju dječjeg mjuzikla Neš’ ti biža u režiji Mate Gulina inspiriranog motivima bajke H.C. Andersena Princeza na zrnu graška. Ulaz na projekciju mjuzikla koji počinje u 12.15 sati, je slobodan, poručuju iz Arsena.

Moglo bi Vas zanimati