18
lis
2022
Vijesti

Massimo u Areni Zagreb - poznati gosti velikog koncerta

parni valjak, aki rahimovski, nina badric, filip rudan, arena

Massimo /Matej Grgić

share

Iako je vješto skrivao detalje koncerta u zagrebačkoj Areni, Massimo je ipak odlučio otkriti tko će s njim podijeliti pozornicu 5. studenog.

Tako na koncert njegova života stižu gosti koji su s njim dijelili neke od najvećih hitova. To su svakako pjevačice grupe Meritas, Meri Jaman i Anita Valo s kojima je Massimo pjevao “Odjednom ti”.

U Arenu stiže i Neno Belan kako bi s Massimom podijelio stihove hita – “Zar više nema nas”, a na pozornici će mu se pridružiti i Ivan Dečak, autor pjesama “Zamisli”, “Nama se nikud ne žuri”, “Mali krug velikih ljudi”…

Massimov već dobro uigrani bend sastavljen od vrsnih glazbenika nadopunit će Massimov prijatelj i suradnik – saksofonist Igor Geržina, kao i autor pjesme “Suze nam stale na putPredrag Martinjak koji će mu je na jednoj od pjesama pridružiti na klavijaturama.

A poseban gost iznenađenja stiže iz Italije, domovine obitelji Massimove majke, naime u zagrebačku Arenu dolazi njihova zvijezda – Mario Biondi. 

„Hvala Massimu na pozivu na ovaj spektakl. Počašćen sam što ću imati još jednu priliku izaći pred publiku u Hrvatskoj, a posebno se veselim zajedničkoj izvedbi s Massimom“, rekao je Mario Biondi kojem će Zagreb biti jedna od destinacija koju će posjetiti na svojoj europskoj turneji. Slavni talijanski soul-jazz pjevač nije nam htio otkriti što on i Massimo pripremaju, ali naglasio je kako su svi detalji dogovoreni, te kako će radi spektakla u Areni doći ranije u Hrvatsku kako bi prisustvovao probama s Massimom i bendom.

Talijanski Barry White, kako ga obožavatelji često zovu, ne može dočekati da dođe u Zagreb i pred punom Arenom stane pred našu publiku. Massimo će izvedbom s talijanskim kolegom ispuniti veliki želju svojoj publici da zapjeva na svom drugom jeziku, kojeg krasi epitet najmuzikalnijeg.

S obzirom na sve što Massimo priprema za svoj prvi koncert u Areni, ne čudi da je velik broj sektora u Areni rasprodan. U prodaji su ostale ulaznice za parter, te ulaznice za neke sektore gornjih tribina.

„Svaki put kada do mene dođu vijesti o prodaji ulaznica toliko se razveselim i iznenadim što ćemo se u tolikom broju okupiti u Areni Zagreb. Pripremamo vam zaista nešto veliko i posebno i ne možemo dočekati da okupimo ovaj veliki krug velikih ljudi“, reka je Massimo.

Ulaznice za Massimov koncert dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr. Kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer.

Ulaznice pronađite na Entrio.hr

A sve novosti o spektaklu pratite na Facebook događaju.

Moglo bi Vas zanimati