29
stu
2022
Vijesti

Hit listopada

Miach & Hiljson Mandela osvojili su Cesaricu za pjesmu "NLO"

Miach

Miach

share

U konkurenciji za Hit listopada bile su pjesme: „Ima li nas sutra“ grupe Feminnem, „Javi se kad stigneš“ grupe Vatra, „NLO“ Miach feat. Hiljson Mandela, „Opasno tvoj“ Saše Lozara i „Priča o nama“ u izvedbi Franke.

Pjesma „NLO“, koja je osvojila Cesaricu za Hit listopada, jedna je od četiri priče koje se nalaze na EP-u perspektivne mlade glazbenice Miach pod nazivom “Između nas”, a koju je napravila u suradnji s jednim od najatraktivnijih imena domaće glazbene scene, trap pionirom Hiljsonom Mandelom.

„Pjesma ‘NLO’ je nastala tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film Men In Black te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K’o da s drugog planeta si…’. Pogledali smo se i znali da je to to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu. Kada je veći dio pjesme bio gotov, odmah nam je na pamet pao Hiljson i kako bi se njegov glas savršeno uklopio“, komentirala je nastanak pjesme Miach.

A zbog nagrade Cesarica za Hit listopada je, kako kaže, jako sretna: „Ponosna sam na Hiljsona, producenta Lockrooma i sebe što smo zajedno stvorili nešto što je u očima slušatelja bilo vrijedno Cesarice!“.

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca koji na kraju godine ulaze u veliko finale izbora za Cesaricu za Hit godine. Vrlo brzo čeka nas i izbor za Hit studenog

Moglo bi Vas zanimati