03
svi
2023
Vijesti

We Move Music Croatia

Preko 800 izvođača prijavilo se za nastup na festivalu SHIP

SHIP konferencija i Showcase festival

SHIP konferencija i Showcase festival

share

Domaći i strani izvođači su do 30. travnja ove godine imali priliku prijaviti svoju glazbu i zasjati na prvom izdanju SHIP-a, a prijave su sada gotove i organizatori su objavili detalje.

Za svirku na šibenskom SHIP-u prijavilo se preko 800 izvođača iz svih krajeva Europe, a za nekoliko tjedana saznat ćemo prvi val glazbenika koji će nastupiti.

SHIP je nedavno objavio i prvog headlinera, a na predivnu pozornicu tvrđave Sv. Mihovila stiže hvaljeni talijanski Nu Genea live band. Nu Genea je projekt DJ-eva Massima Di Lene i Lucia Aqueline koji u svojoj live band verziji broji devet izvanrednih glazbenika na pozornici, te po prvi put u toj postavi nastupaju u Hrvatskoj.

Proučavajući glazbu svog rodnog kraja, ovaj talijanski disco sastav našao je unikatnu plesnu formu koja nostalgično odjekuje napuljskim disco izdanjima iz 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća. Iza njih je nekoliko hvaljenih albuma, a live izvedbu će predstaviti i na hrvatskoj pozornici.

Ulaznice po early bird cijeni još uvijek možete nabaviti, a već je 50 posto kontingenta tih ulaznica rasprodano. Early bird cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 25€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), dok ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 – 16.9.) iznosi 29€.

Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 55€. Early bird ulaznice u prodaji su do nedjelje 14.5. u 23:59 ili do isteka zaliha, nakon toga u prodaju idu regularne ulaznice. Možete ih nabaviti u sustavu Entrio.

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a konferenciju podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH i Hrvatska Turistička Zajednica.

Moglo bi Vas zanimati