12
srp
2022
Vijesti

Šiza zagrijala Ozalj prvim nastupom na Rock&Off turneji, slijede Šibenik i Knin

Šiza

Šiza - Rock&Off turneja /Filip Kovačević

share

U subotu, 9. srpnja u Ozlju, u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“ žestokim nastupom rock dvojca Šiza glasno je nastavljena Rock&Off turneja.

Beskompromisnim nastupom i s puno prolivenog znoja Šiza je održala svoj prvi nastup na Rock&Off turneji: „Na nastupu nam je bilo super, jako nam je lijepo u Ozlju. Grad je živ, ima puno klinaca koji su zainteresirani za ovakvu vrstu glazbe, to nam je jako drago. Fora nam je što smo bili nominirani u kategoriji za Veliki prasak na Rock&Off nagradi jer smo se nadali da ćemo imati šansu nastupati na ovoj turneji. Fora je ovo što radite, da idete u ovako male gradove, da ljudi imaju priliku vidjeti i poslušati i bendove poput našeg“, rekli su dečki iz Šize.

Rock&Off turneja se nastavlja ovog vikenda u Šibeniku, u klubu Azimut (15.7.) gdje nastupa Eric; i u Kninu, u klubu A3 (16.7.) gdje nastupaju Šiza, Miriiam & Fran Vasilić te na Motovun Film Festivalu (28.7.) gdje nastupa Miriiam.

Nova stanica Rock&Off turneje je u Koprivnici, 6. kolovoza, gdje će nastupiti Fran VasilićLiburnia Film Festival na rasporedu je 19. kolovoza, dok je nastup u Samoboru odgođen za 15. listopada, za Dan grada Samobora.

Uz nastupe nominiranih u kategoriji Veliki prasak godine – Erica, Frana Vasilića, Miriiam i Šize na svakoj stanici turneje s nama je i Iskon s bogatim programom koji uključuje Iskonove glazbene poklone i zagarantirane dodatne trenutke zabave.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Moglo bi Vas zanimati