24
sij
2022
Vijesti

Menart raskida ugovor s Tram 11 i povlači album "Jedan i jedan" iz prodaje

Tram 11, jedan i jedan, menart

Tram 11 /Zvonimir Rendeli

share

Diskografska kuća Menart, danas je objavila kako će raskinuti ugovor s grupom Tram 11 nakon objave albuma Jedan i jedan te istog povući iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa.

Službeno priopćenje donosimo u nastavku:

Poštovani,
Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11. Nedavno objavljeni album “Jedan i jedan”, odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa.
Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti.
Album “Jedan i jedan”, objavili smo prvenstveno zbog uspješne dvadesetogodišnje suradnje s Tram 11 te golemog interesa publike koji se pokazao najavom izlaska albuma “Jedan i jedan”. Menart posluje 25 godina i ponosni smo što je u našem katalogu široka lepeza glazbenika koji djeluju u svim glazbenim žanrovima.
Menart

Album Jedan i jedan prema podacima službene top liste prodaje Hrvatske diskografske udruge bio je najprodavanije izdanje prošlog tjedna u Hrvatskoj.

Moglo bi Vas zanimati