05
velj
2023
Vijesti

Koncerti za Valentinovo 2023.

Ilustracija Hrvatske i lokacija koncerata za Valentinovo

Koncerti za Valentinovo / Ilustracija: Igor Jurilj

share

Klonit ćemo se poslovičnih klišeja o komodificiranom danu jer smatramo ljubavi jer smatramo da zaljubljenost i ljubav ne trebaju imati svoje odabrane dane. Kako su Srebrna krila i Sandi davno rekli, „ljubav za sve“ i to svaki dan.  Ali recimo da je Valentinovo važniji dan ljubavi i romantike, pa što bi moglo biti bolje od uživanja u nečemu što volite – glazbe? Bez obzira na to u kakvoj ste kombinaciji s dragim vam ljudima, koncerti su iskušana prilika za uživanje u dobroj glazbi i druženje.

Donijeli smo vam nekoliko koncerata za Valentinovo da vam olakšamo pisanje scenarija svoje romantičn večeri. Ako smo propustili nešto što svakako treba biti na našem popisu, proslijedite ljubav na e-mail [email protected] i nadopunit ćemo ga jer – all you need is love, love is all you need.

Crikvenica
Dalmatino, Gradska dvorana

Dubrovnik
Natali Dizdar – Kazalište Marina Držića

Đakovo
Fluentes – Centar za kulturu

Pula
Tamara Obrovac – Istarsko narodno kazalište

Split
Ibrica Jusić – Hrvatski dom

Sušak
Matija Cvek and the Funkensteins, Hrvatski kulturni dom

Zagreb
Crvena jabuka – Arena Zagreb
Jimmy Stanić & The Boys, Tvornica kulture
Miroslav Škoro, Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski

 

Za sve one koji ljubav doživljavaju i proživljavaju izvan konvencionalnih granica Dana zaljubljenih, subota, 18.2., je njihov dan kada preporučujemo Antivalentinovo (Let 3, Marčelo, Porto morto, Mašinko i Chasing Nord) koje će se održati u zagrebačkom Domu sportova ili solistički koncert dobitnika nagrade Porin, grupe Krankšvester u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Moglo bi Vas zanimati