07
lis
2022
Vijesti

Prvi solo gig nakon četiri godine uz Zagrebu

Vojko V u Tvornici kulture

vojko v, tvornica

Vojko V u Tvornici 10.12.2022. / promo

share

U iščekivanju objave novog studijskog albuma Vojko V najavljuje samostalni koncert u Zagrebu. Nakon vrhunskog nastupa priređenog na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu, Porinom nagrađeni reper 10. prosinca stiže i na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture.

Posljednjih nekoliko mjeseci splitski reper postepeno otkriva novi studijski materijal. Nakon što je u travnju objavio pjesmu “TT-33” i u suradnji s Dinom Bluntom naciljao internetu ravno u čelo, svoju ljetnu verziju predstavio je u aktualnom singlu “Evo me opet” . Time nas je približio drugom albumu, o kojem zasada znamo da će nositi naziv “Dvojko“. Vojko V niže uspješne singlove, zbog čega je redoviti gost tjednog odabira najboljih singlova naše rubrike Daj 5.

Vojku V  ovo će biti prvi samostalni nastup u Zagrebu nakon uspješnog koncerta koji je 2018. godine priredio u rasprodanom Domu sportova. Od tog momenta do danas, oblikovao se u vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu, stotine koncerata diljem regije, a fraze iz njegovih pjesama udomaćile su se u svakodnevnom govoru svih generacija.

Vojko V ‘opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost‘ i 10. prosinca stiže u Tvornicu kulture, spreman prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima “Ne može“, “Pasta Italiana“, “Kako to” i novim pjesmama.

Ulaznice su do 10. listopada dostupne po promotivnoj cijeni od 60 kuna, nakon čega će biti 70 kuna, a 90 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti putem platforme Core Event. Organizator događanja je yem.

Moglo bi Vas zanimati