01 - 02
tra
Zagreb
Boćarski dom

Drito iz Boćarskog

Zagreb | Boćarski dom

01 - 02.04.2022

Drito iz Boćarskog

Drito iz Boćarskog

share

Izvještaj i fotke pronađi OVDJE.

 

Organizatori festivala Drito iz Boćarskog, koji će se održati 1. i 2. travnja u zagrebačkom Boćarskom domu objavili su kompletan line-up festivala.

U dvije festivalske večeri nastupit će: Gzuz, 30zona, Grše, Bore Balboa, High 5, Mimi Mercedez, Vojko V, Khan, Crni cerak, tam, ružno pače, TTM, Surreal, z++, Buntai, Luzeri, Sjena, Kuku$, Krankšvester, Dino Blunt i Muha.

Dnevna ulaznica je 100 kn, online prodaja počinje sutra u 8:00 (Core event), a fizičke ulaznice od 11. ožujka u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Sve festivalske ulaznice već su rasprodane.

Na ulazu je potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnoga antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju. Na ulazu će možda biti testiranja, a informaciju kao i cijenu toga organizatori će objaviti kada i satnicu, 3-4 dana prije početka festivala.

Obiteljski zakon RH nalaže da osobe ispod 16 godina ne smiju biti u noćnom izlasku bez pratnje roditelja ili punoljetnog siblinga. Nema iznimaka.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli yem (@yemhr)

Sljedeći događaj

01 tra - 29 ožu
Split
Hrvatski dom Split
Mihael Hrgar (tuba)