05
velj
2022
Vijesti

Otvoren Zagreb Music Fair – ljubitelji glazbe ovog su vikenda u zagrebačkoj Hali

Davor i Vili Gobac

Zagreb Music Fair - Davor i Vili Gobac /Matej Grgić

share

Zagreb Music Fair jučer je otvorio vrata za posjetitelje, a traje do nedjelje, 6. veljače.

Održava se u zagrebačkoj Hali (Heinzelova 69A / Slavonska Avenija 3B) te na jednom mjestu okuplja sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva.

Zagreb Music Fair

Zagreb Music Fair/Matej Grgić

Najveći je sajam tog tipa u Hrvatskoj: „Cilj je Zagreb Music Faira ponuditi domaćoj publici i gostima na jednom mjestu lepezu izlagača iz glazbene branše i to od prodaje instrumenata i audio tehnike pa do ploča, produkcijskih sustava, ulaznica i raznih memorabilija“ – rekao je organizator sajma Dražen Goreta iz Tvornice kulture.

Zagreb Music Fair

Zagreb Music Fair/Matej Grgić

Tri dana posjetitelji će moći doživjeti glazbu u svim njenim aspektima. Sajam je namijenjen publici svih dobnih uzrasta, glazbenicima amaterima, profesionalcima, kolekcionarima, ali i ‘običnoj publici’ koja samo želi razgledati što sve glazbena industrija i mediji nude.

Uz bogatu ponudu audio sustava, kako onih prihvatljivijih, tako i onih najekskluzivnijih, vrhunske koncertne produkcije, te instrumenata, ZMF se može pohvaliti i vrhunskim izborom od preko 20000 aktualnih i raritetnih vinilnih glazbenih izdanja.

Zagreb Music Fair

Zagreb Music Fair/Matej Grgić

Posebna pogodnost osigurana je za sve posjetitelje koji se na ZMF-u odluče kupiti bilo koju ulaznicu za nadolazeće događaje preko sustava Entrio – čeka ih besplatna kava, dok će svi koji kupe dvije ulaznice za nadolazeći koncert Partibrejkersa u Tvornici kulture dobiti gratis plakat.

Ove godine nisu planirani koncerti, koji su ostavljeni za sljedeće izdanje sajma koji je, uvjereni smo, zaista potreban i Gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Mirela Priselac Remi Luka Tralić Shot Maja Trstenjak

Elemental – Zagreb Music Fair/Matej Grgić

Zato je Zagreb Music Fair place to be svakom ljubitelju glazbe. Glazbenici, kolekcionari i ljubitelji instrumenata te ploča, obožavatelji, početnici u glazbi, cijele obitelji, moći će isprobati instrumente, kupiti nosače zvuka, robu, glazbene knjige i još mnogo toga ili jednostavno uživati u glazbenom vikendu.

Zagreb Music Fair

Zagreb Music Fair/Matej Grgić

Moglo bi Vas zanimati