23
tra
2024
Vijesti plus

Ususret šestom izdanju

Deset nastupa uz koje se zagrijavamo za Sea Star Festival

Sea Star Festival 2023.

Sea Star Festival 2023.

share

Novo izdanje magičnog Sea Star Festivala je pred nama

Jedinstveni festival koji okuplja atraktivna glazbena imena te osigurava poseban doživljaj na samom otvorenju festivalske sezone i ove je godine najavio mnoštvo atraktivnih headlinera, a mi smo iz festivalske arhive izvukli se prisjetili deset nezaboravnih nastupa regionalnih velikana.

Vidimo se od 23. do 26. svibnja u Umagu!

 

Joker Out, 2023.

Joker Out je svojim nastupom osvojio srca publike diljem Europe, a domaća publika je posebno sentimentalna kada je riječ o glazbi ovih momaka iz Slovenije. Njihov nastup na glavnoj pozornici umaškog festivala ostavio je obožavateljice u prvim redovima bez daha, baš kao što je to bio slučaj i na zagrebačkoj Šalati ili prepunoj Tvornici kulture. I ove ćemo ih godine ponovno gledati u Umagu te uživati njihovim u žestokim riffovima!

 

Nika Turković, 2023.

Niki Turković nastup na Sea Star Festivalu bio je ostvarenje sna, zato je na ovoj pozornici ostavila posljednji atom snage te priredila vrhunski show. Izvrsno se uklopila na velikoj pozornici, zasjala najblistavijim sjajem uz vrhunski prateći bend koji je odradio odličan posao.

Hiljson Mandela, 2023.

Po objavi Mandela Effecta, Hiljson Mandela postao je jedan od najtraženijih hip hop glazbenika regije. Zato je pred Tesla Main Stageom okupio mnoštvo ljubitelja samo jednog umjetničkog projekta u sklopu kojeg djeluje i u kojem je, očekivano, izvrstan i uspješan.

 

Jonathan, 2017.

Jonathan je nastupio na prvom festivalskom izdanju 2017. godine i nije razočarao! Domaća publika trenutno je pod dojmom njihovog novog albuma Everyone Else is OK, no uvijek je lijepo prisjetiti se njihovih najvećih hitova koje su tada izveli na Sea Staru.

Petar Dundov, 2017.

Uz najveća svjetska imena elektronske glazbe na Sea Star Festivalu predstavljaju se i ona domaće. Doduše, Petar Dundov ima impresivnu karijeru i na inozemnoj sceni stoga veliki interes za njegov nastup 2017. godine ne iznenađuje.

 

Vojko V, 2019.

Vlasnik dva solistička albuma, oba nagrađena nagradom Porin za album godine, stalni je gost Sea Star Festivala. 2019. odradio je nastup na glavnoj pozornici za koji se ispred ovog impresivnog zdanja tražilo mjesto više.

 

Hladno pivo, 2019.

Prije nego što su postali dio glazbene povijesti, Hladno pivo je nastupilo na glavnoj festivalskoj pozornici. Premda su naglasak stavili na pjesme iz novijeg opusa njihove dugogodišnje karijere, publika je bila oduševljena, ne znajući da je to jedna od posljednjih šansi da ih gleda uživo u ovom sastavu.

 

Krankšvester, 2023.

3ki Stil i Sett gotovo su domaćini Sea Star Festivala, stoga su iz Nautilus Arene vrlo brzo prešli na glavnu Tesla pozornicu. Simbol su najluđe festivalske zabave uz nenadjebive hitove.

 

Dubioza kolektiv, 2017.

Dubioza kolektiv otvorila je Sea Star festival i zagrijala publiku za headlinere, The Prodigy. Očekivano, priuštili su nezaboravan doživljaj koji su nadmašili 2022. godine na istoj, glavnoj pozornici ispred koje je svako mjesto bilo popunjeno.

Podočnjaci, 2023.

Nix K je stisnuo play i Podočnjaci su debitirali na Sea Star festivalu na glavnoj pozornici. Teško je bilo odoljeti njihovom zaraznom ritmu, a publiku nisu razočarali.

Moglo bi Vas zanimati