18
ožu
2022
Vijesti

Konferencija Kontakt sljedećeg vikenda u Beogradu okuplja regionalne glazbene stručnjake

konferencija Kontakt

konferencija Kontakt

share

Među govornicima su mnogobrojni profesionalci iz hrvatske glazbene industrije.

Konferencija Kontakt jedno je od najvećih okupljanja glazbenih profesionalaca u regiji, a održat će se u Beogradu od 24. do 26. ožujka u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promotorske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, a pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Program će biti podijeljen u tri cjeline – paneli i tribine, izložbe i radionice te glazbeni dio programa.

U sklopu panela i radionica raspravljat će se na temu glazbene industrije, starih i novih trendova te aktualnih mogućnosti. Šesto izdanje Kontakta tako će obilježiti primjeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj stvoriti perspektivno okruženje za sve glazbene profesionalce u regiji i omogućiti fluidnu i konstantnu suradnju stručnjaka iz ovog područja na našim prostorima.

Od predstavnika hrvatske glazbene industrije, glazbena menadžerica i promotorica Dijana Lakuš moderirat će panel “Live Europe” prvog dana, 24. ožujka; event manager Igor Bergam sudjelovat će na panelu “Kulturna metamorfoza prostora”, a vlasnik labela Basic & Rough i stručnjak za digitalne medije Mirko Burazer održat će radionicu na temu “Izvoz muzike” drugog dana, 25. ožujka; izvršni direktor diskografske kuće Dallas Records i predsjednik regionalnog udruženja nezavisnih diskografa RUNDA Dario Draštata sudjelovat će na panelu “Nova runda sa RUNDOM”, Lea i Dražen Baljak predstavit će svoj projekt “Izvanredne sjednice” a pročelnik odjela za kulturu Grada Rijeke Ivan Šarar sudjelovat će na panelu “Prestolnice kulture – regionalne i nacionalne” u subotu, 26. ožujka.

Što se glazbenog dijela programa tiče, najveći interes vlada za koncert grupe Elemental koji će se održati u subotu, 26. ožujka u Domu omladine Beograda dok će u glazbenom programu konferencije nastupiti Nikola Vranjković, Branka Parlić i Nataša Penezić, Obojeni program i Rebel Star Bohemija, a na samom zatvaranju posjetitelje očekuje Hali Gali specijal.

Kompletan program uz satnicu konferencije Kontakt možete saznati na službenoj web stranici www.kontakt.org.rs

Moglo bi Vas zanimati