02
ožu
2023
Vijesti

Festivalske ulaznice već su rasprodane

Drito iz Boćarskog kompletirao line-up - dolazi inozemna trap zvijezda

Drito iz Boćarskog 2023.

Drito iz Boćarskog 2023.

share

Drito iz Boćarskog predstavio je popis svih izvođača ovogodišnjeg, drugog izdanja.

Popularni, ujedno i trenutno najveći festival hip hop i trap glazbe u Hrvatskoj, Drito iz Boćarskog, održat će se u zagrebačkom Boćarskom domu 14. i 15. travnja, a na pozornici će se predstaviti dvadeset i dva izvođača.

Regionalnoj se postavi pridružilo i veliko inozemno ime, američka trap zvijezda Smokepurpp. Smokepurpp na streaming servisima ima višemilijunske brojke, surađivao je s nekim od najvećih svjetskih trap imena kao što su Travis Scott, Offset, Rick Ross, Lil Pump i Denzel Curry, a u travnju će posjetitelji festivala Drito iz Boćarskog dobiti priliku uživo poslušati poznati američki trap zvuk.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli yem (@yemhr)

Organizator festivala, agencija yem, objavila je kako će ove godine na festivalu nastupiti vodeća domaća imena trap glazbe Kuku$, z++, Grše, Miach, Baks, 30zona, Buntai, 2xŠihta, Krankšvester, Hiljson Mandela, TTM, Bore Balboa, Vojko V i Bobsi, ali i aktualna imena s regionalne scene kao što su Basha, Yungulovski, Mimi Mercedez, Cunami Flo, Mlada Beba, Ludi Srbi i Spejs Noksi.

Festivalske ulaznice već su sada rasprodane, kao i jednodnevne u online shopu dok će preostali kontigent jednodnevnih fizičkih ulaznica biti pušten u prodaju 14. ožujka te će se moći nabaviti u Drito Baru, Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Moglo bi Vas zanimati